0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
TINTON LIFE Залепваща Стенни Пепелник за Цигари от Неръждаема Стомана за Баня Тоалетна Хотелски Отделение за Запалки препарат за съдове Пепелник за Пушачи с Подвижна П?

TINTON LIFE Залепваща Стенни Пепелник за Цигари от Неръждаема Стомана за Баня Тоалетна Хотелски Отделение за Запалки препарат

BGN 10.30
Налично за поръчка

Брой продукти

Писане : Стенни рафта може да се инсталира като тоалетна пепелници в банята.Можете да пушат по време на тоалетна и не се тревожи за това, че някъде ще падне сажди.Материал : Благородна, стабилна и здрава купа от неръждаема стомана 304 има силни прочностными свойства, осигурява дълготрайност и надеждност.Притежателят е изработена от ABS пластмаса.Лесна инсталация : Отлепете защитното фолио с лепило, а след това залепете държач за стена. (За да направите лепило 3 M по-трайни, не го използвайте в продължение на 24 часа след залепване.).Размери : 5.2 * 2.6 * 3 см, диаметърът на купата : 3,9 инча.Неръждаема стомана в сплъстената дизайн прави баня на аксесоар истинско постижение в банята.Широкото използване на : air conditioning, нощно шкафче, хол, хотел, обществена тоалетна и т.н. Дръжте пол чисти и избягвайте случаен пожар.подвижна подложка позволява лесно почистване нея.Стенни пепелник е идеален за използване в хотел, офис, дом и т.н. Особено подходяща за монтаж в тоалетната или банята.Материал : Титуляр от ABS-пластмаса Купа от неръждаема стомана 304 Инсталация : Инсталацията е напълно безплатна и може да се извършва за секунди.С помощта на лепило 3 M монтиране на притежателя, може да се монтира на стена, без пробиване. (За да направите лепило на по-трайни, не го използвайте в продължение на 24 часа след залепване.) Опаковка : 1x Самозалепващи пепелник.

Общи свойства

Добавки за продукти