0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф за мобилен телефон Chenyouwen чудесно за Huawei Капитан 30 Lite Плътен цвят Магнитен Хоризонтален Флип Кожен Калъф с отделение за карти и притежател на(черен) (Цвят : зел?

Калъф за мобилен телефон Chenyouwen чудесно за Huawei Капитан 30 Lite Плътен цвят Магнитен Хоризонтален Флип Кожен Калъф

BGN 10.64
Налично за поръчка

Брой продукти

На капака на бронята.- Тежки случаи.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Лаконичността.Той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички.2. Функционален.Калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък.3. Удобно.Всички бутони и портове са достъпни.4. Здрав.С добро изпълнение той може да работи в продължение на дълго време.5. Икономичен.За това е създадена много подходяща цена.Това достъпен продукт.

Общи свойства

Добавки за продукти