0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Brillihood Т8 LED Shop Light Tube, 4 метра, 18 W (което се равнява на 40 Вата), Двойно Края на Храненето, 6000 До Студен бял, 2000 лумена, Прозрачен Капак на Обектива, за Замяна на Луминесцен?

Brillihood Т8 LED Shop Light Tube, 4 метра, 18 W (което се равнява на 40 Вата), Двойно Края на Храненето, 6000 До Студен

BGN 14.64
Налично за поръчка

Брой продукти

Свържете се с нас за лесна и бърза смяна.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Съществуващ баласт трябва да се премахне или да заобиколим. 03) Дисплейное осветление за изделия в магазини и магазини. Осветление на залива 7. Непрекъснато аварийно осветление 3.Свържете нулевата линия към единия край на уреда, а на живо - в друга. Във вашите домове,ресторанти,кухните или на други места ,където се изисква акцентное осветление.Поставете светодиодна тръба в арматура и регулиране на посоката на 2 щифтове в двата края led тръба, така че те са в една равнина. Фокусиран четене и осветление задачи 4.Отрезайте захранване и вземете традиционен светлина флуоресцентна тръба внимателно.PRO-ОКОЛНА СРЕДА : Липсата на опасни материали, липсата на радиация, оферта екологично чист, висококачествен източник на светлина.

Общи свойства

Добавки за продукти